Facebook sulmohet nga hakerat

Facebook njoftoi se këtë herë ishte objektiv nga hakerët, por asnjë informacion i përdoruesëve nuk është dëmtuar gjatë sulmit. Në blogun e sigurisë kompania tha se sistemi i tyre...

Facebook deals with messaging flaw

Facebook njoftoi se këtë herë ishte objektiv nga hakerët, por asnjë informacion i përdoruesëve nuk është dëmtuar gjatë sulmit.

Në blogun e sigurisë kompania tha se sistemi i tyre kishte qenë shënjestër e sulmit në  Janar dhe sulmi ndodhi kur puntorët e kompanisë ishin duke shikuar faqen për ndonjë  rregullim dhe aty ishte dërguar një malware që u instalua në laptopët e puntorëve.

Facebook tha se nuk ka gjetur prova apo shenja se përdoruesit janë dëmtuar. Më pas kompania ka rregulluar pajisjet e infektuara dhe tani është duke u hetuar procesi nga zyrtarët.

Gjithashtu Facebook tha se nuk ishte kompania e vetme në shënjestër nga sulmet, por deri tani mbetet njëra nga të parat që zbuloi sulmin. /ITshqip

RELATED BY