Facebook tani ju lejon të shtoni foto në komente

Rrjeti më i madh social, Facebook, ka shtuar një funksion të ri i cili ju mundëson të shtoni foto tek komentet që bëni. Facebook këtë funksion së pari e...

Facebook Camera ITshqip

Rrjeti më i madh social, Facebook, ka shtuar një funksion të ri i cili ju mundëson të shtoni foto tek komentet që bëni.

Facebook këtë funksion së pari e ka lëshuar të punoj vetëm në uebfaqe dhe jo tek aplikacionet në Android apo iOS, por pritet që së shpejti ta sjell në përditësimet e ardhshme.

ITshqip Foto KOmente Facebook ITshqip

Për të shtuar foto tek komentet që bëni duhet të klikoni kamerën e cila është e paraqitur tek kutia ku dëshironi të bëni komentin dhe pastaj zgjedhëni një foto nga kompjuteri juaj./itShqip
Çfarë mendoni për këtë funskion?Shpreheni mendimin në komente!

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY