Facebook Timeline nuk punon në Internet Explorer 7

Nëse dëshironi të ktheni profilin e vjetër në Facebook, atëherë përdoreni shfletuesin Internet Explorer 7, sepse sipas disa testuesve të blogut ZDNet, Facebook Timeline nuk punon në Internet Explorer...

Nëse dëshironi të ktheni profilin e vjetër në Facebook, atëherë përdoreni shfletuesin Internet Explorer 7, sepse sipas disa testuesve të blogut ZDNet, Facebook Timeline nuk punon në Internet Explorer 7.

Kur testuesit kanë hapur një Facebook Timeline të aktivizuar në Internet Explorer 7, IE7 ka shfaqur vetëm versionin e vjetër të profileve.

Zyrtarisht, Facebook rekomandon përdorimin e shfletuesve Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari dhe Google Chrome, megjithatë Facebook nuk ka treguar asgjë rreth asaj se a punon Facebook Timeline në versionet me të vjetra të këtyre shfletuesve./itshqip

RELATED BY