Faleminderit Steve Jobs

Bota duket më e trishtë pas shkuarjes së Steve Jobs. Megjithatë bota është shumë e mirë falë Steve, pasi ai ka prekur të gjithë në mënyra të veçanta. Faleminderit...

Bota duket më e trishtë pas shkuarjes së Steve Jobs. Megjithatë bota është shumë e mirë falë Steve, pasi ai ka prekur të gjithë në mënyra të veçanta.

  • Faleminderit Steve për të një të ardhme të qartë, duke na ofruar teknologjinë që përnjëmend e përmirësoi jetën tonë.
  • Faleminderit Steve për grumbullimin e një organizate të përbashkët që plotësoi vizionin e shumë njerëzve.
  • Falemiderit Steve për zgjedhjen e opsionit “kurrë”, sepse klientët meritojnë shumë.
  • Faleminderit Steve për ngjarjet industrive të shumta për ngritjen e lojës dhe për përpjekjen e madhe të mbajtjes në nivel.
  • Faleminderit Steve për ndjenjën që na ke dhënë dhe që na bëre secilin prej nesh të veçantë.
  • Faleminderit Steve që na lejove të ndajmë vizionin e jetës tonë të përditshme.
  • Faleminderit Steve që na tregova se çka ka vërtetë rendësi në jetën tonë.
  • Faleminderit Steve së pari që ishe njeri i madh dhe së dyti ekzekutiv i madh.

Bota humbi një njeri që ndryshoi jetën e miliona njerëzve me vendosmërinë dhe me pagabueshmërinë e tij. Steve u qas në të ardhmen e popullit dhe e bëri atë reale që e kemi sot. Faleminderit Steve Jobs për çdo gjë që ke bërë në këtë jetë./itshqip

RELATED BY