Fansat e Google, sulmojnë me vezë shtëpitë gjermane.

Një grup fansash gjerman vendosën mesazh “Google është kull” dhe kishin goditur disa shtëpi në vjeshtë me vezë pasi që ishin fshehur nga Street View, transmeton Deutche Welle. Google ka...

Fansat e Google, sulmojnë me vezë shtëpitë gjermane të cilat fshehen prej Street View.

Një grup fansash gjerman vendosën mesazh “Google është kull” dhe kishin goditur disa shtëpi në vjeshtë me vezë pasi që ishin fshehur nga Street View, transmeton Deutche Welle.

Google ka nisur Street View në Gjermani para një jave, pas shum debateve për privatësin me autoritetet dhe përdoruesit. Street View shfaq panoramë fotografike prej 360 gradë për çdo rrugë. Në gjermani tani është vendosur dhe është bërë e mundur që secili qytetar(gjerman) të mund të kërkoj që shtëpia e tij ose lokacioni të fshehet(avullohet) nga fotografitë. Pothaujse 3% kishin kërkuar që shtëpit e tyre të avullohen në këtë shërbim t ë Google-s.

Google ishte distancuar nga incidenti duke thënë se njerzit kanë zgjedhje për shfaqjen e fotografive, përderisa nga policia thonë se në vjeshtë do të nisë hetim për dëmtim të pronës private.

Google Street View Map

RELATED BY