Fast & Furious 6 lansohet në Android

Loja e bazuar në filmin Fast & Furious 6, tani është zyrtarisht në dispozicion në Google Play Store. Loja ka ndryshime mahnitëse në grafikë, sfida të reja dhe misione...

Loja e bazuar në filmin Fast & Furious 6, tani është zyrtarisht në dispozicion në Google Play Store. Loja ka ndryshime mahnitëse në grafikë, sfida të reja dhe misione intensive.

Fastandfourios 6 ITshqip

Qëllimi i Fast & Furious 6 është për të formuar një organizatë për shoferët më të mirë mercenar, ku do të përballen me rrugët e Londrës. Loja ka një mori të automjeteve duke filluar nga ato klasike deri te makinat superiore. Gjithashtu ju mund të rregulloni edhe vetë koleksionin e tyre, po ashtu mund ta zgjeroni atë duke akumuluar makina të reja.

Fast & Furious iu mundëson të fitoni të holla në mënyrë për të zhbllokuar përmirësimet e ardhshme. Ndërsa mund ta shkarkoni në Google Play Store./ITshqip

RELATED BY