FIFA 2012 eksplodon me shitje.

Vetëm pas një jave nga publikimi i FIFA 2012, janë shitur diku rreth 3.2  miljon kopje. Këto numra jo vetëm që tregojnë se FIFA është lojra më e shitur...

Vetëm pas një jave nga publikimi i FIFA 2012, janë shitur diku rreth 3.2  miljon kopje. Këto numra jo vetëm që tregojnë se FIFA është lojra më e shitur në javën e parë nga ky vit, por se është edhe lojra sportive më e shitur deri më tani. Sipas shitjeve FIFA 2012 tejkaloi paraardhësin e tijë FIFA 2011 në javën e parë për 23%.

Nga përshtypjet e para mund të vërehet se EA ka investuar shum për të afruar verzionet e PC-së dhe konzollave. Grafika është e shkëlqyeshme, tifozët janë më argëtues, lëvizjet e lojtarëve duken më natyral, si dhe komentatorët janë poashtu të shkëlqyer, rrallë herë përsëritin fjalitë, edhe pse ajo ndonjëherë është e pashmangshme. Gjithmon është interesante, dhe e pashmangshme, që të krahasohen FIFA 2012 me konkurentin e tij më të madh Pro Evolution Soccer 2012, i cili do të shfaqet në Europë më 14 tetor. Të dy lojërat ofrojnë argëtim të pabesueshëm për çdo fans të futballit, dhe për këtë arsye gjithmon egzistojnë disktuime të ndryshme se cila nga këto lojra është më e mirë.

Ndryshe nga shumica e lojërave që vijnë sot, FIFA ka edhe verzionin e saj DEMO, të gjith lojrat realizohen në stadiumin e Manchester City të cilët këtë vit janë bashkpuntor me EA për këtë verzion. Disa nga klubet me të cilët mund të luani janë Barselona, Machester United, Arsenal, Milan dhe disa të tjerë. Madhësia e demos është 1,5GB./itshqip

RELATED BY