Fillon Facebook Hacker Cup.

Facebook Hacker Cup është një turnir i cili organizohet për të gjith programerët, inxhinierët dhe zhvilluesit në mbarë botën, të cilët do të duhet të zgjidhin probleme të bazuara...
Facebook Hacker Cup

Facebook Hacker Cup

Facebook Hacker Cup është një turnir i cili organizohet për të gjith programerët, inxhinierët dhe zhvilluesit në mbarë botën, të cilët do të duhet të zgjidhin probleme të bazuara algoritmike, në disa raunde.

Do të ketë tri raunde online, pas së cilës do të zgjedhen 25 hakerët/programerët, dhe do ju paguhet që të marin pjesë në raundin e fundit. Çmimi përfundimtar është 5.000$ dhe titull botëror për hakerë botëror!

Regjistrimet fillojnë më 12.20.2010

“Hakerë është kompliment, dhe do të thotë të bësh diçka për kohë të shpejtë.”, tha themeluesi i Facebook Mark Zukerberg, në një intervistë të kohëve të fundit.

RELATED BY