Fillon regjistrimi publik për domenët .XXX

Mbi 100.000 .xxx domena janë aktivizuar që nga dita e parë e nisjes së regjsitrimeve publike. Çmimet për këto domenë fillojn nga 80 dollarë në vit, dhe çdo faqe më...

Mbi 100.000 .xxx domena janë aktivizuar që nga dita e parë e nisjes së regjsitrimeve publike. Çmimet për këto domenë fillojn nga 80 dollarë në vit, dhe çdo faqe më pas do të skenohet secilën ditë për ndonjë softuer maliciozë.

Seks domeni ishte miratuar në mars të këtij viti, dhe duhet të përfaqësojë një llojë “zone të kuqe” ku industria pornografike do të mund lirisht të shfrytëzojë domenët për shërbimet e tyre.

“Edhe pse industria pornografike është argëtuese për shum të rritur, nuk është e përshtatshme edhe për gjith vizitorët. Krijuam .xxx domenin për nevojat unike të industrisë pornografike. Përgjigjëja publike ka qenë fantastike, edhe nga përdoruesit por edhe nga industria ku janë të ngallëzyer nga përfitimet dhe mundësit e shumta të .xxx domenit “, thotë drejtori i ICM Registry, Stuart Lavli.

Regjistrimi filloi që në shtator, por kishte një periudhë rezervë për markat nga grupi A të cilët janë pronarë e po të njëjtit domen me prapashtesën .COM, kjo ishte e nevojshme për të mos egzistuar “cyber rrëmbime” të domenave .Xxx./itshqip

Categories
Web

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY