Firefox 10 tashmë në dispozicion

Versioni i fundit i shfletuesit Firefox nga kompania Mozilla është tani në dispozicion për shkarkim falas. Përmirësime të shumta janë bërë në këtë version, Firefox 10 mbështet API, ekran...


Versioni i fundit i shfletuesit Firefox nga kompania Mozilla është tani në dispozicion për shkarkim falas.

Përmirësime të shumta janë bërë në këtë version, Firefox 10 mbështet API, ekran të plotë për aplikacione, UI elemente, mbëshetje me të mirë për shtojca, mbulim dhe përmirësime grafike dhe anti-aliasing për WebGL.

Më poshtë mund të shkarkoni verisonin Firefox 10 për sistemin operativ Windows XP/Vista/7 dhe për Mac.

Shkarko Firefox 10 për: [PC | Mac]./itshqip

RELATED BY