Firefox 29 vjen me dizajn të ri

Mozilla ka lëshuar versionin e 29 të shfletuesit të saj në platformat mobile dhe në Desktop. Versioni për telefon sjell vetëm disa funksione të reja, ndërsa versioni për Desktop...

Firefox 29 vjen me dizajn të ri

Mozilla ka lëshuar versionin e 29 të shfletuesit të saj në platformat mobile dhe në Desktop. Versioni për telefon sjell vetëm disa funksione të reja, ndërsa versioni për Desktop ka një ndërfaqe krejtësisht të re.

Firefox për Desktop sjell dizajn të ri dhe Tab Bar të rinjë, që duken të ngjajshëm me atë të Google Chrome. Njëkohësisht, tani është më lehtë për të sinkornizuar Bookmarks, historinë dhe fjalëkalimet në të gjitha pajisjet.

Gjithashtu, tek shfeltuesi për pajisje telefonike do të merrni edhe një funksion shtesë, Firefox Sync, i cili do të sinkronizojë të gjitha gjërat të Firefox në Desktop dhe pajisjeve tjera mobile.

Nëse dëshironi ta merrni këtë përditësim dhe të njiheni me përmirësimet e tjera të bëra, atëherë klikoni në linkun e mëposhtëm për të shkarkuar Firefox 29./itShqip

DesktopMobile

 

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY