Firefox 4 publikohet për një javë, më 22 mars.

Mozilla Firefox 4 sigurisht do të shfaqet më 22 mars, dmth vetëm për 1 javë në rast se nuk ka ndonjë gabim ose lëshime në verzionin e fundit testues...

Mozilla Firefox 4 sigurisht do të shfaqet më 22 mars, dmth vetëm për 1 javë në rast se nuk ka ndonjë gabim ose lëshime në verzionin e fundit testues të shfletuesit, thotë Demon Sikore nga Mozilla.

“Siç është tani, nuk ka ndonjë problem të njohur që mund të na ndalojë për të publikuar RC1 si verzion final. Sipas përfundimit që erdhëm nga sesioni ynë 11:20 e mërkurë, 16 mars, drajverët për verzionin e publikuar do të vendosin nëse do të lëshojmë RC1 si Forefox 4.

22 Mars është dita kur do të lëshojmë shfletuesin. Ekipet e IT-së dhe marketingut gjithashtu pranuan 22 marsin si datë e përshtatshme për publikim. Nëse deri atëherë nuk zbulojmë ndonjë problem që mund të na pengojë publikimin, atëher për shfaqjen e shfletuesit do të ju shkruajmë të gjithve.”

Mozilla është kompania e fundit nga “treshja e madhe” që publikon shfletues me verzion të ri. Google e cila për një kohë të shkurtër publikoi 2 verzione për Chrome, verzioni i 10-të mori shum komente pozitive, kurse nga ana tjetër Microsoft publikoi Internet Explorer 9 e cila është e tërësisht e redizajnuar nga shfletuesi të cilën e njohim, e cila gjithashtu tërhoqi mjaft kritika pozitive./itshqip.com

RELATED BY