Fix it në mënyre automatike korigjon Windows

Fix it në mënyre automatike korigjon Windows-sin. Fix it është një beta software i Microsoft-it, i cilin në mënyrë automatike rregullon ose korigjon sitemin operativ Windows. Fix it ofron...

Fix it në mënyre automatike korigjon Windows-sin.

Fix it është një beta software i Microsoft-it, i cilin në mënyrë automatike rregullon ose korigjon sitemin operativ Windows. Fix it ofron një menu prej 27 problemeve te mundshme, i cili ben kerkimin e gabimeve ne OS(Windows), ben kontrollimin e updates, pastaj automatikisht vetë mund ti korigjon gabimet, dhe pyet përdoruesin se cilat gabime dëshiron ti rregullon. Nëse eventualisht nuk gjen ndonje zgjidhje për një gabim te caktuar, atëherë ky software dërgon më shum informacione deri te perdoruesit e përkrahjes(support) së Microsoft-it. Fix it momentalisht eshte ne verzionin beta, eshte ne fazen testuese, dhe ka mundesi te rregullon diku 300 probleme, por sigurisht kjo list do te rritet ashtu si do zhvillohet dhe softweri me tutje. Fix it mund te shkarkoni ketu.

RELATED BY