Fjalëkalimet më të këqija të vitit 2013

Nëse jeni në dyshim se fjalëkalimi juaj është i keq, atëherë ne kemi një lajm vërtetë të mërzitshëm sa i përket fjalëkalimeve. Sipas të dhënëve nga SplashData është vërtetuar...

Password_Monkey Itshqip

Nëse jeni në dyshim se fjalëkalimi juaj është i keq, atëherë ne kemi një lajm vërtetë të mërzitshëm sa i përket fjalëkalimeve.

Sipas të dhënëve nga SplashData është vërtetuar se fjalëkalimi më i keq i vitit 2013 ka qenë ” 123456 “, i cili thuajse qdo vit është kampionë duke zënë qdoherë vendin e parë.

Ndoshta do ishte mirë që brenda këtij viti fjalëkalimit  më lartë t’i shtohet edhe nummri “7” sikur të vështirësonte punën hakerëve për ta thyer atë.

Sidoqoftë, më poshtë kemi të shënuar 25 fjalëkalimet më të këqija dhe nëse fjalëkalimi i juaj është aty, bënë mirë të ndryshohet sa më parë.

 •     1. 123456
 •     2. password
 •     3. 12345678
 •     4. qwerty
 •     5. abc123
 •     6. 123456789
 •     7. 111111
 •     8. 1234567
 •     9. iloveyou
 •     10. adobe123
 •     11. 123123
 •     12. admin
 •     13. 1234567890
 •     14. letmein
 •     15. photoshop
 •     16. 1234
 •     17. monkey
 •     18. shadow
 •     19. sunshine
 •     20. 12345
 •     21. password1
 •     22. princess
 •     23. azerty
 •     24. trustno1
 •     25. 000000

 

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY