Flickr 3.0 vjen me funksione të reja në Android dhe iOS

Flickr ka lëshuar versionin 3.0 për aplikacionin e tij në Android dhe iOS. Aplikacioni ka një dizjan ndryshe nga i mëparëshmi, por thuajse është i njëjtë  me Instgram-in. Përditësimi...

Flickr 3.0 vjen me funksione të reja në Android dhe iOS

Flickr ka lëshuar versionin 3.0 për aplikacionin e tij në Android dhe iOS. Aplikacioni ka një dizjan ndryshe nga i mëparëshmi, por thuajse është i njëjtë  me Instgram-in.

Përditësimi është në dispozicion në dy platformat iOS dhe Android dhe nuk ka ndonjë dallim apo preferencë që iu jepet ndonjërës platformë.

Versioni i ri i këtij aplikacionit shton edhe disa funksione tjera si vetë sinkronizimin e fotove, duke ruajtur të gjitha fotot që shkrepni në llogarinë tuaj. Pra, është e ngjajshme sikur shërbimet Dropbox dhe Google+, por në këtë rast ju merrni 1TB hapsirë të akumulimit të fotove nga Flickr.

Në përgjithësi, ky është një përditësim i mrekullueshëm dhe bënë mirë që ta shkarkoni në mënyrë për të shikuar për funksionet tjera./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY