Flickr + Facebook

Eshtë gjë interesante bashkpunimi mes Yahoo dhe Facebook, sepse përdoruesit e faqes së njohur për fotografi Flickr do të mund tani në menyrë automatike të ndajnë fotografite e tyre...

Eshtë gjë interesante bashkpunimi mes Yahoo dhe Facebook, sepse përdoruesit e faqes së njohur për fotografi Flickr do të mund tani në menyrë automatike të ndajnë fotografite e tyre me këtë rrjet social.

Për ti lidhur profilet, ju duhet paraprakisht të jepni leje për këtë.

“Si gjithmon ju keni kontroll të plotë në atë se kush mund të shikon fotografit tuaja në Flickr. Njëher pasi të keni startuar këtë opsion, postet e reja në menyrë automatike do të dërgohen në Facebook, por vetëm atëherë kur ti ngjitni fotot si publike (dmth mundësi për ti shikuar të gjith).” thonë nga Flickr duke ju sygjeruar të gjith përdoruesve që përdorin aplikacionet e Flickr të kalojnë ose të zgjedhin opsionin për ndarjen e fotografive mes Facebook dhe Flickr.

Të gjitha fotografit të cilat janë të rregulluar për ti ndarë vetëm me miqtë tuaj nuk do të shfaqen në Facebook. E njejta gjë vlen edhe Flickr fotografite, dmth vetem nëse fotografit janë të caktuara si safe do të publikohen.

Më shum rreth Flickr + Facebook do të gjeni tek FAQ.

RELATED BY