Fotoaparat me projektues?

Nëse jeni  prej atyre  që  bëheni nervoz, përderisa jeni duke fotografuar dhe dikush ju bezdis me fjalët “Hej bjere aparatin të shikoj veten”, dhe kacafytjet rreth aparatit tuaj, atëhere...

Nëse jeni  prej atyre  që  bëheni nervoz, përderisa jeni duke fotografuar dhe dikush ju bezdis me fjalët “Hej bjere aparatin të shikoj veten”, dhe kacafytjet rreth aparatit tuaj, atëhere këtu është zgjidhja për ju, që do të ju lehtëson të shikoni së bashku fotografit pa patur nevoj të nërvozoheni.

Harroni kacafytjet për aparatin digjital që të gjith të shikojnë fotografit nga ekrani i vogël LCD. Nikon prodhoi fotoaparat digjital të konfiguruar në të edhe një projektues. Modeli S1100pj shfaqë fotografit në murë, në mënyrë që të gjith mund ti shohin ato.

Gjithashtu paisja mund të shërbej edhe si një projektues të cilin mund ta lidhni direkt me komjuterin tuaj, për të shfaqur fotografit e tij. Fotoaparati ka sensor me madhësi prej 14 megapiksel dhe 5x zoom optik. Nikon s1100pj ka ekran me madhësi diagonale prej 7,62cm, kurse projektuesi ka një intenzitet prej 14 lumens.

Nikon S1100pj do të shfaqet në tregun e SHBA-ve nga shtatori, dhe do të kushtojë 349$(dollarë).

Video Prezentim.

RELATED BY