Foto:Shikim në zyrat e reja të Google?

Google është një kompani e cila i trajton punonjësit në mënyrë perfekte, “të kënaqesh duke punuar atje”. Zyrat e Google, atmosferë e këndshme, pamje e bukur dhe trajtimet relaksuese...

Google është një kompani e cila i trajton punonjësit në mënyrë perfekte, “të kënaqesh duke punuar atje”. Zyrat e Google, atmosferë e këndshme, pamje e bukur dhe trajtimet relaksuese janë pjesë e politikës së tyre e suksesit.

Këto zyra janë ambientet e reja të punonjësve të Google-s në Milano, kurse dizajni është i AMA – Albera Monti Associati. Filozofia e kompanisë është e përfaqësuar me sukses përmes atmosferës këtu.

Shikoni këto pamje të bukura, dhe relaksohuni.

 

RELATED BY