GadgetTrack siguri mobile.

GadgetTrack është softuer për të ndjekur telefonat mobil, laptopët ose tabletë komjuterë, madje edhe USB paisjet. Aplikacioni i cili fitoi çmimin si aplikacioni më i mirë për siguri në...

GadgetTrack është softuer për të ndjekur telefonat mobil, laptopët ose tabletë komjuterë, madje edhe USB paisjet. Aplikacioni i cili fitoi çmimin si aplikacioni më i mirë për siguri në Mobile Star Awards 2010, ofronë mundësi të shumta për siguri.

Vendodhja – Nëse paisje juaj ka GPS, GadgetTrack mund të përdorë për të fituar lokacionin më preciz që është e mundur. Madje edhe pa GPS mund të përdorë teknologjinë Wi-Fi për të gjetur lokacionin në radius prej disa metrave të paisjes së humbur.

Njoftim ose Lajmërim për lokacionin – Kur të mundësohet ndjekja GadgetTrack do të gjen kompjuterin tuaj automatikisht, dhe do të merni email me informacione të detajuara për lokacionin e saktë. Lajmërimet gjithashtu janë në dispozicion edhe prej ueb panelit të kontrollit. http://www.track.me

Fshirja e të dhënave – Duke përdorur këtë mundësi, ju mund manualisht të fshini të gjitha dokumentet nga paisja juaj, nëse është e vjedhur ose e humbur. Kjo ndihmonë për tu siguruar se edhe pse telefoni juaj është vjedhur, së paku të dhënat tuaja janë të sigurta.

Backup të dhënave – Vendosni që paisja në mënyrë automatike të vendos të dhëna në serverin e GadgetTrack. Ashtu do të keni mundësi të riktheni të dhënat tuaja të vlefshme, nëse keni humbur paisjen.

GadgetTrack mund të instalohet nëpër paisjet që përdorin sistemin operativ iOS, dhe Android./itshqip.com

RELATED BY