Galaxy Gear do funksionojë edhe me Galaxy S4 dhe S3

Ora nga Samsung, Galaxy Gear, fillimisht ishte në përputhshmëri vetëm me Galaxy Note 3, por tani do mbështet edhe pajisje të tjera. Samsung njoftoi se do sjell orën e...

Galaxy Gear do funksionojë edhe me Galaxy S4 dhe S3

Ora nga Samsung, Galaxy Gear, fillimisht ishte në përputhshmëri vetëm me Galaxy Note 3, por tani do mbështet edhe pajisje të tjera.

Samsung njoftoi se do sjell orën e menqur Galaxy Gear në pëputhshmëri edhe me shumë pajisje të tjera, duke përfshirë Galaxy s4 dhe S3, të cilat së shpejti do marrin versionin Andorid 4.3, që në Gjermani tani ky version është lëshuar për Galaxy S4.

Për më tepër, Samsung do bëjë Galaxy Gear të funksionojë edhe me disa modele të tjera të variantit Galaxy si Galaxy S4 Mini, S4 Active, Mega 5.8, S4 Zoom, përmes një përditësimi të veçantë i cili do jetë në dispozicion në fund të muajit tetor./itShqip

RELATED BY