Galaxy S4 tani me më shumë hapsirë për aplikacione

Një nga problemet për pajisjen më të shitur, Galaxy S4, ishte hapsira e kufizuar për aplikacione në variantin me 16GB hapsirë. Një përditësim i softuerit për Galaxy S4 e...

samsung-galaxy-s4-16-9 ITshqip.COOM

Një nga problemet për pajisjen më të shitur, Galaxy S4, ishte hapsira e kufizuar për aplikacione në variantin me 16GB hapsirë.

Një përditësim i softuerit për Galaxy S4 e korigjon këtë duke rritur hapsirën në dispozicion nga 9.15GB hapsirë të lirë në 9.23GB, po ashtu ju mundëson përdoruesëve të lëvizin aplikacionet e tyre në microSD kartë.

Përmirësime tjera përfshijnë edhe kamerën, funksionin HDR për rekordim, disa gabime etj.

Përditësimi me 357MB është në dispozicon vetëm për variantin me procesor Snapdragon dhe vetëm në Gjermani, ndërsa së shpejti do të jetë në dispozicion edhe në tregjet e tjera./itShqip

RELATED BY