Google blen 3D desktopin e BumpTop

Google blen BumpTop Technologies Inc. BumpTop aplikacioni transformon një desktop standard në një tabelë punuese 3D, në të cilën ndiqen rregullat fizike, sikur të ndodhet ndonjë dokumentë në një...

Google blen BumpTop Technologies Inc. BumpTop aplikacioni transformon një desktop standard në një tabelë punuese 3D, në të cilën ndiqen rregullat fizike, sikur të ndodhet ndonjë dokumentë në një tabelë punuese reale.Interfejsi i përdoruesit është pershtatur për të bashkëvepruar në prekje, duke e bërë BumpTop shumë tërhjekës për celularët me prekje. Egziston një mundësi e madhe që Google të përdorë këtë teknologji për një 3D desktop në sistemin e vetë Android OS.
BumpTop gjithashtu mund ti shërbej Googles për sistemin operativ Chrome, i cili pritet këtë vjesht të shfaqet fillimisht në “Notebook”, dhe më pas edhe në PC dhe laptop standardë.

Video:

RELATED BY