Google Chrome me 200 milionë përdorues

Shfletuesi 3 vjeçar i Google para pak ditësh shënoi 200 milionë përdorues, njoftoi Larry Page. Shfletuesi kishte një rritje të shpejtë, 120 përdorues në dhjetor të vitit 2010 sipas...

Shfletuesi 3 vjeçar i Google para pak ditësh shënoi 200 milionë përdorues, njoftoi Larry Page.

Shfletuesi kishte një rritje të shpejtë, 120 përdorues në dhjetor të vitit 2010 sipas eWeek, 160 milionë në maj dhe saktësisht 200 milionë përdorues në tetor.

Rritja e Google Chrome është vërejtur edhe në shumë vende tjera. Chrome ka marrë 15 për qind të tregut në disa vende si në Britaninë e Madhe, ku ka tejkaluar Mozilla Firefox’in duke u bërë shfletuesi i dytë më i popullarizuar pas Internet Explorer. Në mesin e lexuesve të portalit itshqip, ndërkohë, Chrome është më i përdoruri./itshqip

RELATED BY