Google Chrome për iOS (video)

Pas debutimit zyrtar të shfletuesit Google Chrome në platformën iOS, duket se aplikacioni është goditur nga shkarkimet dhe tani për tani është rënditur si aplikacioni më i shkarkuar në...


Pas debutimit zyrtar të shfletuesit Google Chrome në platformën iOS, duket se aplikacioni është goditur nga shkarkimet dhe tani për tani është rënditur si aplikacioni më i shkarkuar në App Store.

Kjo është interesante duket marrë parasysh faktin se aplikacioni zyrtarisht është lëshuar disa orë më parë në konferencën Google I/O nga presidenti i Google Chrome, Brian Rakowski, i cili ka demonstruar versionin e Chrome duke përdorur iPhone dhe MacBook.

Google Chrome është në dispozcion për versionin iOS 4.3 ose më të lartë në pajisjet iPhone, iPod Touch dhe iPad. Chrome mbështet sinkronizimin, që është një tipar i mrekullueshëm për përdoruesit, i cili lejon të sinkronizoni tabs, bookmarks dhe vegla të tjera./itshqip

VIDEO:

RELATED BY