Google Chrome për Windows 8

Nëse jeni duke planifikuar të përdorni Windows 8, duket se nuk jeni të detyruar ta përdorni Internet Exploret. Pas njoftimit të Firefox së është duke punuar në verisonin e...


Nëse jeni duke planifikuar të përdorni Windows 8, duket se nuk jeni të detyruar ta përdorni Internet Exploret.

Pas njoftimit të Firefox së është duke punuar në verisonin e shfletuesit të vetë për Windows 8, edhe Google Chrome reagoi se edhe stafi i këtij shfletuesi janë duke punuar në verisonin e Windows 8.

Pritet që versioni i Google Chrome për Windows 8 do jetë i mahnitshëm dhe më i sigurtë se Firefox./itshqip

RELATED BY