Google do te krijoje lojë?

Google vetëm në industrinë e e-lojrave nuk kishte hyrë, tani edhe kjo është duke ndodhur, ja një hap quditshëm nga Google.   Ish drejtori përgjegjës i Sony Computer Entertainment...

Google vetëm në industrinë e e-lojrave nuk kishte hyrë, tani edhe kjo është duke ndodhur, ja një hap quditshëm nga Google.

 

Ish drejtori përgjegjës i Sony Computer Entertainment America (SCEA) Mark DeLoura tash e tutje është i punësuar në Google në detyrën zhvillues i video lojrave.
                “Unë mendoj së Google duke e punësuar një njeri qe është i përkushtuar pas krijimit të video lojrave tregonë se sa është rritur tregu i lojrave, poashtu kompanitë e mdhaja të video lojrave duhet te kenë ideja të reja pasi qe Google mund të jetë kërcënim në këtë industri miljardere per ta” thotë zhvilluesi i ri i video lojrave nga Google Mark DeLoura.

DeLoura më parë ishte në detyre në disa kompani të njohura siç është Ubisoft dhe Nintendo kështu që pritën risi të mëdha nga Google në këtë industri, e çfarë në të vërtetë do të ndodhë mbetet të shihët në ditët e ardhshme.

RELATED BY