Google Docs do të fiton listën “prioritare” të dokumenteve.

Google nis disa risi për ueb shërbimin e saj Docs, duke integruar opsion të ngjajshëm si priority inbox i Gmail-it, me të cilën mund të sortohen dokumentet sipas prioritetit,...

Google nis disa risi për ueb shërbimin e saj Docs, duke integruar opsion të ngjajshëm si priority inbox i Gmail-it, me të cilën mund të sortohen dokumentet sipas prioritetit, sipas datës së fundit të ndryshimeve ose edhe sipas emrit. Ky opsion, thotë Google, do të mundëson organizim më të lehtë dhe më të shpejtë të dokumenteve.

Me organizimin e ri të dokumenteve, menuja Folders do të zëvendësohet me Collections.

Përveç organizimin prioritar, Google Docs do të fitojë dhe shfaqje më të lehtë të dokumenteve dhe fotografive, dhe do të mundëson që përmes panelit të ri përdoruesit të nisin video të cilat në kohën e fundit janë në dispozicion për ti ngarkuar edhe në shërbimin Google Docs./itshqip.com

RELATED BY