Google Glass së shpejti me procesor nga Intel

Bazuar në raportet që vijnë nga The Wall Street Journal, Google do të ndërrojë procesorët e pajisjes Google Glass. Aktualisht, Google Glass bartë çip nga Texas Instrument, por gjenerata...

xl_Google-Glass-6-624

Bazuar në raportet që vijnë nga The Wall Street Journal, Google do të ndërrojë procesorët e pajisjes Google Glass.

Aktualisht, Google Glass bartë çip nga Texas Instrument, por gjenerata tjetër e pajisjes pritet të mbajë një procesor që shpenzon më pak energji nga Intel.

E gjithë kjo është në planet e Intel-it për t’u bashkangjitur edhe në dyqane të pajisjeve që mund të vishen. Në këtë raport gjithashtu përfshihet Google me partner kompaninë Intel që do promovojnë Google Glass si një pajisje që do të shërbejë për doktorët, puntorët e fabrikave etj.

Pra, pasi pajisja ka marrur një numër të madh kritikash si një produkt për konsumatorë, tani duket se mund të gjej vendin e saj./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY