Google hap Android Webstore

Sot, Google mbajti një takim për të publikuar Honeycomb, versioni më të fundit të sistetmit operativ të Andoridit. Pas shumë demostrimeve të sistemit operativ drejtori inxhinierik i Androidit Chris...

Sot, Google mbajti një takim për të publikuar Honeycomb, versioni më të fundit të sistetmit operativ të Andoridit. Pas shumë demostrimeve të sistemit operativ drejtori inxhinierik i Androidit Chris Yerga doli në skenë për të publikuar edhe një veçori tjetër të madhe : Android Market Webstore. Po , ky market sapo ka arritur,. Përfundimisht. Madje edhe është vënë në funksion mund të gjendët këtu http://market.android.com/

Yerga, theksoi se deri më tani mundësia e vetme për të gjetur dhe instalur aplikacione ishte përmes Market në telefonin e juaj. Por tani përdoruesit thjesht mund të futen në shfletuesin e tyre dhe të zgjedhin aplikacionin që dëshirojnë të kenë në paisjen e tyre, ku poashtu mund të ndreqet që të shkarkohet automatikisht në paisjen tuaj Android. ‘Nuk ka tela, nuk ka sinkronizim me kompjuterë. Asgjë nga ato gjëra palidhje. Çdo gjë është në lidhje’ tha Yerga.

Versioni i ri i Marketit në web poashtu ka veçori me të mira për të gjetur applikacione, ku poashtu ka një App Manager shumë të mirë./itshqip.com

RELATED BY