Google+ ka mbi 25 milionë përdorues

Web - Autori Albo B. Postuar me: 4.08.2011 - 12:10 am | 77 Comments

Sipas të dhënave të comScore, rrjeti më i ri social Google+ tani ka mbi 25 milionë përdorues që e bënë këtë shërbim më të shpejt i cili ka aritur një shifër të tillë. Më sakt 25 milionë përdorues ishin të regjistruar më 24 korrik. Nëse rrjeti social rritet me një milionë përdorues në ditë, siç thotë comScore tani Google+ ka mbi 36 milionë përdorues.

Ajo çfar është interesante është se Google+ akoma ndodhet në fazën e testimit, dhe është rrjet i mbyllur, edhe pse për ftesa(ang invites) lehtë arrihet, vetëm shkruani email-adresen tuaj të GMAIL tek fusha e komenteve këtu në faqe, dhe do tu dërgojmë ftesa, për këtë rrjet social.

Për krahasim, Facebook kishte nevojë 3 vite për të arritur numrin prej 25 milionë përdorues, kurse Twitter diku 2.5 vite. Megjithatë për dallim nga Google+ këto dy rrjete sociale kishin startuar në kohën kur Uebi social ishte vetëm risi, kur zbulumi i privatësisë ishte e frikshme dhe kur njerzit nuk ishin aq të disponuar për shpërndarjen e të dhënave personale. Nga ana tjetër Google+ është një shërbim i Google, një gjigandi me mbi 1 milijardë përdorues në muaj, që sigurisht ndihmon në popullaritetin e këtij shërbimin./itshqip

 Publikuar nga


Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruan, është student dhe një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.


Displaying 77 Comments

 1. Albo says:

  Vetem email-adresa GMAIL shrkuani, nuk lejohet hotmail ose yahoo.

  @Amir, Krenar, Arion, ju kam derguar invites.

 2. Albo says:

  Besart, Isufi, granita, ju dergova dhe juve.

 3. besartcana says:

  flm

 4. Albo says:

  eduard, mystihack dhe kljed ju dergova invites dhe juve 3.

 5. mystichack says:

  thnx shum

 6. Albo says:

  ditjon, fiitim, hektor, edhe per ju eshte kry, shfletim te kendshem.

  • Albo says:

   mariglen edhe per ty bujari, u kry.

   Kurse ariala, per te te derguar invite(ftese), duhesh te posedosh email-adrese GMAIL.COM.

   gjith te mirat.

 7. Albo says:

  @ veton, sokol, nazim, Bledi, Renaldo ju dergova ftesat dhe juve.

 8. Albo says:

  @ Edi, dimitri, Arbion ftesat jane derguar.

 9. alket says:

  ,,,,,,,,,,,,

 10. Albo says:

  @Ray DJ, dhe rill, ju dergova ftesat, kurse Klinton dhe Labeat shkruani adresat GMAIL, jo hotmail.

 11. Albo says:

  Jane derguar ftesa per te gjith.

  Nga tani google+ ka futur ne funksion per tu regjistruar permes LINKS. Ja nga ketu mund te regjistroheniË https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?…

 12. ardit says:

  arditsinanaj

Shkruaj nje koment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>