Google lanson një tastierë të re në Andorid

Duke filluar nga sot, ju mund të shkarkoni në pajisjen tuaj në Android tastierën e lehtë dhe të menqur me eksperiencë nga Nexus. Google kryesishtë është duke u mundur...

Google Keyboard ITshqip

Duke filluar nga sot, ju mund të shkarkoni në pajisjen tuaj në Android tastierën e lehtë dhe të menqur me eksperiencë nga Nexus.

Google kryesishtë është duke u mundur t`iu sjell përmisime pajisjeve me sistem operativ Andorid. Më parë kishte sjellur  shërbimin e ri Play Music, përmisimet në Google Maps, një aplikacion të ri Gmail dhe tani Google ka lansuar një tastierë të re duke iu mundësuar të gjithë përdoruesëve të shkruajnë më lehtë në pajisjet e tyre.

Karakteristikat kryesore:

  •  Punon në të gjitha pajisjet me sistem operativ Andorid(telefona dhe tableta)
  •  Ka një fjalor me 26 gjuhë
  •  Ju jep sygjerime dhe plotësime të fjalëve
  •  Shtyp fjalët që i themi me zë

Këtë tasiterë mund ta shkarkoni në Google Play Store./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY