Google lëshon aplikacionin Play Games në Android

Google ka lëshuar një aplikacion të ri dedikuar të gjitha lojërave në Play Store të quajtur Google Play Games. Ky aplikacion është i fokusuar në zbulimin e lojërave të...

Google lëshon aplikacionin Play Games në Android

Google ka lëshuar një aplikacion të ri dedikuar të gjitha lojërave në Play Store të quajtur Google Play Games. Ky aplikacion është i fokusuar në zbulimin e lojërave të reja, mundëson luajtjen e lojërave me dy lojtar dhe ndjek rezultatet tuaja.

Aplikacioni Play Games duket njëjtë sikur aplikacionet Play Music dhe Play Movies. Ju mund të shikoni listën e shokëve përmes Google+ për detajet rreth lojërave dhe rezultatet apo arritjet e tyre. Aktualisht, jo të gjitha lojërat mbështesin këtë karakteristikë, kështu që mos u çuditeni kur shihni profilin e shokëve bosh.

Ky aplikacion gjithashtu ka një seksion i cili thekson lojërat e reja, ndërsa më posht ju sygjeron miqëve që ju mund t`i njihni lojërat e luajtura.

Play Games mban në listë lojërat tua ashtu siq ju keni luajtur, pra si aplikacioni Play Music, Movies apo Book. Gjithashtu mund bleni lojërat duke u drejtuar tek Play Store dhe duke klikuar butonin për pagesë.

Play Games është në dispozicion në Play Store dhe mund të shkarkohet duke klikuar këtu./itShqip

RELATED BY