Google Maps për Android funksionon edhe offline?

Nëse ju keni menduar ndonjëherë që ta përdorni Google Maps pa konektim në internet, atëherë dita juaj ka ardhur, Google ka mundësuar që Google Maps ta përdorni edhe offline,...


Nëse ju keni menduar ndonjëherë që ta përdorni Google Maps pa konektim në internet, atëherë dita juaj ka ardhur, Google ka mundësuar që Google Maps ta përdorni edhe offline, duke mos humbur funksionalitetin.

Tani përdoruesit e Android mund të zgjedhin dhe të ruajnë një rajon në hartë në më shumë se 150 vende për përdorim offline. Për të funksionuar offline, përdoruesit duhet të zgjedhin opsionin “Make available offline” dhe të vazhdojnë ta përdorin në çdo vend./itshqip

VIDEO:

RELATED BY