Google Maps sjell shërbimet Uber dhe OpenTable

Google Maps zbulojë përditësimin e ri që ju lejon përdoruesve të bëjnë rezervime në restaurante dhe të marrin informata më të sakta rreth çmimit përmes Uber-it. Të dy iOS dhe...

Google Maps sjell shërbimet Uber dhe OpenTable

Google Maps zbulojë përditësimin e ri që ju lejon përdoruesve të bëjnë rezervime në restaurante dhe të marrin informata më të sakta rreth çmimit përmes Uber-it.

Të dy iOS dhe Android versionet kanë pamje të re dhe bëjnë pjesë në linjën e re të Google-së me Material Design.

Përveq dizajnit të ri, përditësimi shton edhe dy funksione të reja: rezervimet e restornateve (përmes OpenTable) dhe çmimin  nga Uber. Përdoruesit nga SHBA mund të bëjnë rezervime duhet hapur kartën për informata të restrauranteve nga rezultati i kërkimeve që gjitahshtu bëhet në aplikacionin Google Maps.

Po ashtu, funksioni Explore është përmirësuar duke sjellur më shumë informata për vendet afër jush. Përditësimi do të jetë në dispozicion në ditët e ardhshme./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY