Google+ me 62 milionë përdorues

Paul Allen, një vrojtues i rregullt i Google pohon se Google+ tani ka 62 milionë përdorues dhe 625 mijë regjistrime të reja në ditë. Me këtë ritëm, Allen thotë...


Paul Allen, një vrojtues i rregullt i Google pohon se Google+ tani ka 62 milionë përdorues dhe 625 mijë regjistrime të reja në ditë.

Me këtë ritëm, Allen thotë se me 25 Shkurt 2012 Google+ do të arrijë 100 milionë përdorues dhe 200 milionë me 3 Gusht 2012. Në të njëjtën kohë, vitin e ardhshëm, Google+ do të ketë 300 milionë përdorues.

Megjithatë, Allen nuk ka treguar asnjë detaj se sa përdorues janë aktiv nga 62 milionët./itshqip

RELATED BY