Google paraqet syzat e së ardhmes

Google në fund të këtij viti do të lansoj syza të veçanta të cilat mund të shfaqin informacione në kohë reale. Sipas disa burimeve të New York Times, çmimi...

Google në fund të këtij viti do të lansoj syza të veçanta të cilat mund të shfaqin informacione në kohë reale.

Sipas disa burimeve të New York Times, çmimi për këto syza ultra moderne do të sillet si çmimi i telefonave të zgjuar, prej 250 deri në 600 dollarë. Këto syze do të bazohen në sistemin operativ Android dhe do të përfshijë një ekran i cili do të jetë e larg nga syri vetëm disa milimetra nga syri. Gjithashtu do të posedoj lidhje 3G dhe 4G, si dhe sensorë të shumta në lëvizje për GPS.

Syzet e Google-s do të përfshijn dhe nje kamerë me rezulucion të ulët e cila do të ndejk gjith botën në kohë reale dhe do të jep të dhëna për lokacionin.

Këto syze janë eksperiment i Google X projektit dhe sipas New York Tmes këto syza do të destinohen për gjith konsumatorët, më shum jan si eksperiment në të cilën secili mund të merr pjesë.

Google akoma nuk ka komentuar mbi tekstin e New York Times, për këto syze ultra moderne./itshqip

VIDEO:

RELATED BY