Google Play me 600.000 aplikacione dhe mbi 20 miliardë shkarkime!

Në konferencën Google I/O janë prezantuar produkte dhe shërbime të ndryshme, një ndër me të rëndësishmet është tableti Nexus 7, pastaj prezantimi i Android 4.1 Jelly Bean, dhe gjithashtu...


Në konferencën Google I/O janë prezantuar produkte dhe shërbime të ndryshme, një ndër me të rëndësishmet është tableti Nexus 7, pastaj prezantimi i Android 4.1 Jelly Bean, dhe gjithashtu duke mos harruar edhe Nexus Q, një pajisje krejtësisht e re që punon me Android dhe Google Play.

Përveç të gjitha këtyre, Google njoftoi gjithashtu se ajo tani ka mbi 600.000 aplikacione në dyqanin Google Play, përafërsisht afër me Apple App Store, e cila disponon me rreth 650.000 aplikacione, gjithashtu Google tregoi se nga gjitha këto aplikacione janë arritur 20 miliardë shkarkime, në krahasim me Apple e cila ka 30 miliardë shkarkime./itshqip

RELATED BY