Google Play tani është dyqan më i madh se App Store me mbi 1 milionë aplikacione

Shërbimi nga Google, Play Store, tani është zyrtarisht dyqani më i madh me një milionë aplikacione duke tejkaluar Apple App Store, i cili ka rreth 900.000 aplikacione. Lajmi u...

Google sjell perditsimet per Play Store Itshqip

Shërbimi nga Google, Play Store, tani është zyrtarisht dyqani më i madh me një milionë aplikacione duke tejkaluar Apple App Store, i cili ka rreth 900.000 aplikacione.

Lajmi u bë i ditur dje nga Sundar Pichai në një konferencë për Android. Google Play tani ka koleksionin më të madh digjital të librave, miliona muzikave dhe mijëra emisioneve televizive. Po ashtu, gjatë fillimit të muajit Gusht do të jetë një kategori e re për studentet që do quhet “Textbook”.

Zotri Michai gjithashtu zbuloi se Play Store ka rritur të ardhurat e zhvilluesve për 2,5 herë gjatë dymbëdhjetë muajve të fundit. Ndoshta kjo ka të bëjë me shifrën e aplikacioneve që u arrit kohëve të fundit, pra 50 miliardë aplikacionet e shkarkuara./itShqip

RELATED BY