Google publikoi mësime online për programerët në Android

Google publikoi mësime online me të cilat do t’ju ndihmojë fillestarëve ose programerëve të cilët kanë probleme me zhvillimin e aplikacioneve në sistemin operativ Android. Android Training përmban 11...

Google publikoi mësime online me të cilat do t’ju ndihmojë fillestarëve ose programerëve të cilët kanë probleme me zhvillimin e aplikacioneve në sistemin operativ Android.

Android Training përmban 11 kategori me nga 34 mësime, se si të fillojmë të zhvillojmë ndonjë aplikacion në Android. Të gjitha mësimet janë falas dhe përmbajnë instruksione hap-pas-hapi me këshilla për dizajnim dhe navigim më efektiv, menaxhim të zërit, optimizim të baterisë dhe gjëra të ngjajshme.

Nga ekipi i Android thonë se në të ardhmën do të vendosin edhe më shum mësime dhe këshilla për zgjidhjen e problemeve të cilat do të ndahen në disa kategori./itshqip

RELATED BY