Google sjell përditësimet për Gmail në Android

Gmail është njëra prej shërbimeve më të popullarizuara në treg i cili për sistemin operativ , Android,  ka marrë disa përditësime apo azhornime të reja. Fatkeqësisht, Google nuk ka...

Gmail me perditesime

Gmail është njëra prej shërbimeve më të popullarizuara në treg i cili për sistemin operativ , Android,  ka marrë disa përditësime apo azhornime të reja.

Fatkeqësisht, Google nuk ka konfirmuar asgjë rreth ndryshimeve për versionin e fundit por përditësimet pritet të rrisin performancën e aplikacionit, madje të mundësoj kryerjen e disa tipare të reja përmes tij.

Gmail ka arritur një përdorim mjaftë të gjerë në sistemin operativ Android dhe këto përditësime pritet të përmisojnë aplikacionin për stabilitet më të mirë dhe disa hapsira apo lëshime tjera.

Versioni i fundit i Gmail për Android mund të shkarkohet nga Google në Play Store ./ITshqip

RELATED BY