Google+ tani mbështet formatin GIF për profilin tuaj

Google+ është  përkushtuar për të ruajtur repotacionin e vet për të qenë njëri nga rrjetet sociale më inovative dhe tani ka lëshuar një përditësim apo azhornim të ri i...

Google+ me GIF iimazh ITshqip

Google+ është  përkushtuar për të ruajtur repotacionin e vet për të qenë njëri nga rrjetet sociale më inovative dhe tani ka lëshuar një përditësim apo azhornim të ri i cili ju lejon të vendosni si foto profili imazhe të animuar në formatin GIF. Sigurisht, MySpace ka pasur këtë funksion që një kohë të gjatë por tani edhe Google+ është detyruar të sjell përditësime në mënyrë që të ju lejojë përdoruesve këtë funksion.

Po ashtu, ju mund të shtoni imazhet e animuara në formatin GIF edhe në llogarinë tuaj duke iu lejuar përdoruesve të tjerë që ta shikojnë atë kur ta vizitojnë profilin tuaj. Imazhet në formatin GIF do të paraqiten në dy versione edhe në aplikacione mobile por edhe në Desktop.

Ndërkohë, Google është duke u përpjekur për të ju sygjeruar përdoruesve të përdorin këtë funksion duke i ridirektuar në rezultatet ” Se si ta krijojmë një GIF imazh ” . /ITshqip

RELATED BY