Google tani me kërkime instante.

Google prezenton Kërkimin Instant me të cilën fitoni rezultate dinamike dhe relevante në momentin gjeri sa shtypni fjalën ose termin e caktuar që ju intereson. Pastaj edhe diçka tjetër...

Google prezenton Kërkimin Instant me të cilën fitoni rezultate dinamike dhe relevante në momentin gjeri sa shtypni fjalën ose termin e caktuar që ju intereson. Pastaj edhe diçka tjetër e re është parashikimi i termit i cili shfaqet me ngjyrë të himtë. Ky ndryshim jo vetëm që do të ben këkrimet më argëtuese, por Google do të ju ofron më shumë lidhje për një kohë shum të shkurtër, deri sa e shkruani termin ose fjalën e dëshiruar.

“Ka shumë përfitime me Google Instant – por kryesore është që kursen në kohë. Testimi ynë tregoi se Google Instant kursen nga 2 deri 5 sekonda në kërkimet e një përdoruesi të rëndomt. Kjo mund të mos duket shum, por shtohet. Me Google Instant, llogaritëm se do të kursehet diku 11 orë me çdo sekondë të kaluara e përdoruesve tanë.” thotë nënkryetarja për përvoj me përdoruesit në kompanin Google, Marisa Maer.

Ajo çfar është interesante është se Instant kërkimi në mënyrë automatike do të ç’kyqet nësë përdoruesi ka lidhje të dobët të internetit. Gjithashtu, nëse nuk ju pëlqen kjo, egziston opsioni për ta ndalur këtë kërkim në anën e djthatë tek butoni “Search” nga “Instant is On“, mund ta ndryshoni në “Off“.

Sa i përket reklamave, Google nuk do ju ripaguan përdoruesve për faktin që do të shfaqen reklamat në të gjitha faqet e tjera të llojllojshme deri sa shtypet termi ose fjala e saktë.

Video Prezentim.

Në videon e radhës Google demonstron mundësit e Instant Kërkimit, duke shpjeguar se tani “mund të kërkoni në të njejtën kohë deri sa këndon Bob Dilan”

RELATED BY