Google Voice Actions në dispozicion edhe në disa gjuhë europiane.

Përdoruesit europian të sistemit operativ Android tani mund të përdorin Google Voice Actions edhe në gjuhën frenge, italiane, gjermane, spanjolle, dhe gjhën angleze-GB. Voice Actions janë komanda më zë...

Përdoruesit europian të sistemit operativ Android tani mund të përdorin Google Voice Actions edhe në gjuhën frenge, italiane, gjermane, spanjolle, dhe gjhën angleze-GB.

Voice Actions janë komanda më zë përmes të cilave i tregoni telefonit se çfar duhet të bëjë, shembull të lajmëron dikë, të dërgon SMS, të hap ndonjë uebfaqe, të shfaq ndonjë lokacion në map, etj. Voice Actions janë të ndryshme nga kërkimet më zë, por plotësohen duke shtuar komunikim me telefonin në vend se të shtypni butonat.

Voice Actions është në dispozicion për telefonat me Android 2.2 ose verzionet më të reja. Aplikacioni mund të shkarkohet nga Android Market./itshqip

RELATED BY