Google Zeitgeist: Kërkimet më të popullarizuara për vitin 2010.

Google publikoi kërkimet ose fjalët  më të kërkuara gjat vitit 2010. Në mesim e kërkimeve më të “nxehta” janë Kupa e Botës “Afrija e Jugut”, shërbimi i diskutueshëm Chatroulete,...
Google publikoi kërkimet ose fjalët  më të kërkuara gjat vitit 2010. Në mesim e kërkimeve më të “nxehta” janë Kupa e Botës “Afrija e Jugut”, shërbimi i diskutueshëm Chatroulete, ylli i muzikës pop Justin Biber, iPad, dhe tërmeti në Haiti… dhe disa kërkime tjera dhe tema që tregojnë interes për çështje globale dhe ngjarje që kanë ndodhur gjat vitit.


Lista e milijarda kërkimeve posedon rritjet më të shpejt global në kategori si sport, elektronikë, argëtim… Interesante lista përmban edhe kërkimet më të ulta gjat vitit. Sigurisht kujtoheni më herët në temat aktuale si gripi i derrit, Majkël Xhekson, Suzan Bojl…

RELATED BY