Gresso Luxor World Time

Zvicërant janë të njohur për nga orët precize, kurse kompania zvicërane Gresso është e njohur për nga veglat komunikative luksuze. Rezultati – telefon celularë me 6 orë të integruar....
Zvicërant janë të njohur për nga orët precize, kurse kompania zvicërane Gresso është e njohur për nga veglat komunikative luksuze. Rezultati – telefon celularë me 6 orë të integruar.
Gresso Luxor World Time është telefon celularë me gjashtë orë individuale – njëri do të tregon kohën nga qyteti juaj, dhe pesë të tjerë do të shfaqin kohën nga Paris, London, Nju Jork, Moskvë dhe Tokio.
Orët ndodhen në pjesën e prapme të paisjes, kurse zvicëranët kishin sukses të fusin 6 mehanizme të orëve në telefon  me trashësi prej vetëm 12 milimetrave(shtëpiza ku janë të vendosura orët është vetëm 2mm). Sipas prodhuesit të këtyre paisjeve, secili nga gjashtë orët ka burim të energjis i cili do të zgjat 10 vite.
Shtëpiza e Gresso Luxor World Time është e përpunuar nga aluminiumi dhe qeliku, 97 karat safir të kristalëve, kurse pjesa e prapme është e dekoruar me lëkurë italiane. Për të bërë komplet këtë dekadent – secila nga pullat është e përpunuar nga safir me vegël dijamante.
Gresso Luxor World Time kushton 6.000 dollarë amerikane(diku 4.300 euro).

RELATED BY