GTA 5 vjen më 17 Shtator

Njëra prej lojërave më të popullarizuar që pritet të lansohet në shtator të këtij viti është Grand Theft Auto V. GTA V është trilluar apo paraqitur në qytetin Kaliforian...

GTA 5 ITshqip
Njëra prej lojërave më të popullarizuar që pritet të lansohet në shtator të këtij viti është Grand Theft Auto V.

GTA V është trilluar apo paraqitur në qytetin Kaliforian të Los Santos, që përfshinë të gjitha kodrat, fshatet, plazhet rreth saj, gjithashtu mendoheet që t`i ketë të njëjtat armë luftarake si në edicionet e tjera.

Zhvilluesit e lojës, Rockstar, theksojnë se kjo është loja më e madhe dhe më ambicioze që kanë marrur deri tani. Po ashtu shprehin keqardhje për vonesën e lojës pasi që pritet që të lëshohet gjatë  këtij viti kryesisht më 17 Shtator.

Gjithashtu është lëshuar edhe një paraqitje e shkurtër e GTA V që mund ta shikoni më poshtë. /ITshqip

 

Categories
GamingLajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY