GTA: San Andreas së shpejti në iOS, Android dhe WP

Rockstar spo ka  njoftuar se do lëshojë lojën Grand Theft Auto: San Andreas në versionin mobil. Kjo lojë e popullarizuar do të jetë në dispozicion në Android, iOS dhe...

GTA San Andreas së shpejti në iOS, Android dhe WP

Rockstar spo ka  njoftuar se do lëshojë lojën Grand Theft Auto: San Andreas në versionin mobil.

Kjo lojë e popullarizuar do të jetë në dispozicion në Android, iOS dhe Windows Phone që nga muaji Dhjetor. Çmimi dhe data e saktë e debutimit ende nuk janë zbuluar.

RockStar tashmë ka lëshuar GTA III dhe GTA:Vice City për pajisjet mobile, pra ne mendojmë se nuk do kalojë kohë e gjatë dhe do bëhet edhe debutimi i GTA: San Andreas. Po ashtu, kompania RockStar premtoj se do ketë disa përditësime të reja rreth grafikës dhe disa rregullime të tjera për kontrollim sa më të stabil./itShqip

RELATED BY