Hack kreativ, zogu zëvendëson përdoruesit!?

Nuk duhet të keni aftësi programimi për të hakuar diçka, për të ndryshuar pamjen e ndonjë shërbimi të madh. Duhet të keni vetëm ide kreative për të realizuar këtë...

Nuk duhet të keni aftësi programimi për të hakuar diçka, për të ndryshuar pamjen e ndonjë shërbimi të madh. Duhet të keni vetëm ide kreative për të realizuar këtë gjë. Ide të cilën e fitoi Gaj Dajan, dhe realizoi këtë me shum sukses.

Gaj Dajan, i cili meret me e-marketing, me dizajnerin grafik Shelly Peleg, arriti që në profilin e tij në Twitter të ndryshon listën e ndjekësve me një zogë të madhë.

Këtë e arritën me vetëm 30 vullnetar për të ndryshuar fotografit tyre të profilit me pjesë të zogut. Pastaj vetëm i renditën përdoruesit sipas pjesëve të fotografisë, dhe aritën të krijojnë një hack shum kreativ.

Shiko Demo ne lidhjen e mëposhtme :P

http://twitter.com/guygo

RELATED BY