Hackstore për Mac, në dispozicion

Disa muaj më parë është raportuar se do të lansohet aplikacioni Hackstore për Mac, i cili shërben për shkarkimin e aplikacioneve me pagesë falas, pra e kryen funksionin e...


Disa muaj më parë është raportuar se do të lansohet aplikacioni Hackstore për Mac, i cili shërben për shkarkimin e aplikacioneve me pagesë falas, pra e kryen funksionin e njëjtë si aplikacioni Installous në iPhone.

Për ata që janë të interesuar, Hackstore në thelb është një dyqan i ngjashëm më Cydia, iTunes, App Store dhe Mac App Store. Aplikacioni Hackstore mund të shkarkohet në faqen zyrtare të internetit./itshqip

RELATED BY