Hakerët sulmojnë llogarinë në Twitter të Anonymous

Grupi i hakerave  ” Anonymous” , ka të hakuar Twitter Feeds nga një grup tjetër hakerash të quajtur Rustle League. Hakerat nga Rustle League, dje në mëngjes në orën...

xl_Anonymous hacked itShqip

Grupi i hakerave  ” Anonymous” , ka të hakuar Twitter Feeds nga një grup tjetër hakerash të quajtur Rustle League.

Hakerat nga Rustle League, dje në mëngjes në orën 10:30 kanë marr përsipër YourAnonNews Feed në Twitter. Grupi vazhdoi të postoj shumë statuse ofenduese dhe provokuese nga llogaria e sulmuar.

Më pas Anonymous kanë marrur lajmin pas disa raportimeve të bëra nga BBC dhe Reuters dhe në kohën kur ishte sulmuar llogaria, Anonymous kishin rreth 1.103.612 ndjekës.

Anonymous së fundmi kanë sulmuar qeveritë Irlandeze dhe Ukranase, gjithashu edhe disa rrjete sociale të Koresë së Jugut.

Ndërsa sa i përket grupit të hakerave nga Rustle League, nuk dihet shumë por nga statuset shihet se janë fokusuar tek konfliktet ndërmjet Izraelit dhe Palestinës.

Pas disa orëve, llogaria YourAnonNews Feeds është rikthyer dhe statuset me ofendime janë larguar nga llogaria. /itShqip

RELATED BY